< Bloesem, de vereniging
Word lid van de vereniging
De vereniging ‘De Bloesem’ is een vereniging die financieel zelfstandig is. Uitgangspunt is dat alle activiteiten kosten neutraal moeten bestaan. Maar er zijn ook andere kosten, zoals de huur, inboedel en het onderhoud. Deze kosten moeten worden gedekt door de leden. Wij zijn dus afhankelijk van onze leden.

DUS WORDT LID!!
Download hier uw aanmeldingsformulier
Waarom vereniging De Bloesem
Drijfveer voor de oprichters van de vereniging de Bloesem, is de leefbaarheid van Wormerveer-Noord te behouden. Wormerveer kan worden gezien als een volkswijk met voornamelijk een wat oudere, minder kapitaalkrachtige bevolking waaronder een grote Molukse gemeenschap. De vereniging bestaat uit vrijwilligers, die streven naar een professionele uitstraling.
Vereniging in ontwikkeling
Vereniging De Bloesem in nog volop in ontwikkeling. Uitbreiding van (nieuwe) activiteiten houdt ook in dat er nieuwe taken komen voor vrijwilligers. Vele handen maken licht werk.
De vereniging is dan ook bij met de ondersteuning van de gemeente (SWT) en de eigenaar van het complex 'WormerWonen'.
In de praktijk blijkt dat vrijwilligers het erg fijn vinden om in de buurkamer actief te zijn. Het bestuur vindt dat ook erg belangrijk. Als zowel de vrijwillers als de overige bezoekers het naar hun zin hebben, is doelstelling "samen met en voor elkaar actief zijn" bereikt.


Index, gesorteerd van links naar rechts

Laatste aanpassing: 29 augustus 2020