< KerstBloesem

Samen met onze partners (WormerWonen, Gemeente Zaanstad, Sociaal Wijkteam, Zorgcirkel en Mies) hebben wij het genoegen om in samenwerking met ZaanTV u een kerstshow te mogen aanbieden. Op deze manier willen wij iedereen die moeite heeft om deze dagen door te komen een vorm van afleiding te geven. Wij willen u graag laten weten dat wij ook in deze tijd dicht bij u zijn. Zo gauw het mogelijk is, bent u ook weer van harte welkom in de Buurtkamer van de Bloesem. Misschien is de stap voor u om alleen te komen groot, maar ga dan samen met een buur of goede vriend(in). De Buurtkamer is er voor iedereen en u bent dan ook van harte welkom.

Om bekendheid te geven aan deze kerstshow zijn in Wormerveer-Noord (rond de Amandelbloesem) ruim 300 goodiebags uitgedeeld aan bewoners die al wat ouder zijn. Maar ook in de huisaanhuisbladen is aandacht besteed aan deze uitzending. U kunt deze show nog tot 1 januari 2021 zien op ZaanTV en natuurlijk ook via deze website.


Mocht u nog een reacties hebben op dit evenement, kunt u die melden in de buurtkamer of sturen naar info@debloesem.info.