< <br /> <b>Notice</b>: Undefined variable: titel in <b>/home/u591394354/public_html/start.php</b> on line <b>12</b><br />

Word lid van de vereniging

Website in ontwikkeling

Waarom vereniging De Bloesem
De vereniging ‘De Bloesem’ is een vereniging die in de komende jaren financieel zelfstandig moet worden. Omdat alle activiteiten geld kosten, zullen wij zoveel mogelijk deze activiteiten kostendekkend te maken. Wat dan overblijft zijn de vaste kosten. Deze kosten moeten worden gedekt door de leden.
WORDT LID!!
De website van De Bloesem in nog volop in ontwikkeling. We werken hier hard aan, maar nog niet alle items zijn ingevuld.
Gezien de omvang die de website gaat krijgen, wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuwe opzet. Ons eerste prioriteit is om de huidige informatie actueel te houden. Uitbreiding van de website wordt gerealiseerd als de nieuwe opzet is opgeleverd.
Op de website vindt u dus altijd de actuele informatie over de vereniging.

Heeft u opmerkingen of goede tips: info@debloesem.info.
Bij voorbaat hartelijk dank.
Drijfveer voor de oprichters van de vereniging de Bloesem, is de leefbaarheid van Wormerveer-Noord te behouden. Wormerveer kan worden gezien als een volkswijk met voornamelijk een wat oudere, minder kapitaalkrachtige bevolking waaronder een grote Molukse gemeenschap. De vereniging bestaat uit vrijwilligers, die streven naar een professionele uitstraling.
Artikelen Aangepast
Samenwerking aug 2016

De Bloesem werkt op locatie Amandelbloesem met verschillende partijen samen.

Giften, Legaten en Subsidie aug 2016

De vereniging moet zelf voor zijn financiele mogelijkheden zorgen.

Laatste aanpassing: 15 augustus 2016